Museum Security Network

MuseumWacht en DocumentenWacht presenteren de gratis CHV – APP (Collectie Hulp Verlening)


http://www.museumbeveiliging.com/chv_app.htm

April 6, 2013

MuseumWacht en DocumentenWacht presenteren de gratis CHV – APP (Collectie Hulp Verlening)

 

 

Weet wat u moet doen bij een calamiteit waarbij waardevolle collecties, objecten of archieven betrokken zijn !! Met deze App heeft u de juiste CHV (Collectie Hulp Verlening) instructies altijd op zak.
Wat moet ik doen bij een brand of waterschade ? Hoe moet ik handelen bij een probleem met schimmels of ongedierte in mijn depot ? En vooral : wat moet ik niet doen. Wilt u snel en adequaat kunnen reageren om schade te beperken, download dan deze CHV app. De App geeft u voor alle verschillende materialen en voor alle mogelijke situaties instructies in geval van een calamiteit. Zo weet u wat u moet doen. Tevens kan via de app contact gezocht worden met specialisten van MuseumWacht en DocumentenWacht. Zij zullen u kosteloos en vrijblijvend helpen en begeleiden.
Deze Collectie Hulp Verlenings (CHV) App is een must voor een ieder die te maken heeft met kunst, cultuur, antiek, archieven, bibliotheken, kortom : collecties in de breedste zin van het woord. Dat kan variren van schade-experts, medewerkers van salvagebedrijven, archivarissen, collectiebeheerders tot aan de particulier met kunst en antiek in zijn/haar woning.
Deze App wordt u gratis aangeboden door MuseumWacht en DocumentenWacht, 2 bedrijven die dagelijks bezig zijn met het beredden van collecties en archieven

 

 

Weet wat u moet doen bij een calamiteit waarbij waardevolle collecties, objecten of archieven betrokken zijn !! Met deze App heeft u de juiste CHV (Collectie Hulp Verlening) instructies altijd op zak, kunt u vragen vrijblijvend voorleggen aan onze deskundigen en ontvangt u indien gewenst een snelle kostenraming. Deze App is een must voor collectiebeheerders, depotbeheerders en archivarissen.

 

Gratis te downloaden via :

 

Appstore middels de volgende link :

https://itunes.apple.com/nl/app/chv/id617434172?mt=8

 

 

of zoeken op CHV of calamiteit. 

 

Playstore (Android) middels de volgende link :

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ravelin.CHV

 

of zoeken op CHV of calamiteit. 

 

  

 

 

 

 

 Appstore middels de volgende link : https://itunes.apple.com/nl/app/chv/id617434172?mt=8 of zoeken op CHV of calamiteit. Playstore (Android) middels de volgende link : https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ravelin.CHV of zoeken op CHV of calamiteit.

via .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.